top of page

Céline Van der Cam is de nieuwe directeur van de FBSP-BFPZ

« Ik heb net mijn functie opgenomen als directeur van de Brusselse Federatie voor Palliatieve Zorgen. Ik breng een taalkundige opleiding mee, communicatieve vaardigheden, meerdere jaren projectmanagement en een flinke dosis motivatie!


De afgelopen jaren heb ik de Federatie verschillende keren mogen benaderen, bij campagnes, tentoonstellingen en symposia, en ik ben vereerd om vandaag van het team deel uit te maken om aan haar nobele missies bij te dragen.


Ik zal mijn best doen om het functioneren en de zichtbaarheid van de Federatie te ondersteunen, en om als een efficiënte schakel te dienen tussen de verschillende spelers en de autoriteiten.


Ik ben ervan overtuigd dat er meer ideeën in meerdere hoofden dan in één zitten, ik werk graag in teamverband en zal dan ook graag met jullie allemaal kennismaken, jullie essentiële werk ontdekken en samen met jullie verder mogen leren. In dit opzicht moedig ik jullie aan om met al uw vragen of gedachten zeker bij mij te komen, de deur staat wagenwijd open. »

Comments


BFPZ_PNG_RVB.png
bottom of page